Albert Heijn Floresplein Groningen ondergaat complete metamorfose

GRONINGEN – Albert Heijn in de Groningse Korrewegwijk sluit donderdag 4 juli om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel aan het Floresplein krijgt het nieuwste concept. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met Scan&Go-kassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 17 juli om 11:00 uur. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren. Supermarktmanager Bert Müller: “Door een slimme herinrichting wordt de winkel ruim van opzet en kunnen we veel meer verse producten bieden. Namens alle medewerkers nodig ik iedereen uit aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 17 juli. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.”

 

Nieuwste winkelconcept

De metamorfose van Albert Heijn in Groningen maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

 

Foto: Albert Heijn

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl