Persoon overleden na geweldsincident in Groningen

GRONINGEN – Een persoon is dinsdagavond om het leven gekomen na een geweldsincident aan het Blauwborgje in de stad.Even na 19:00 uur rukten de hulpdiensten massaal uit met onder andere meerdere politieauto’s , ambulances en een traumahelikopter. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Volgens Burgernet is de politie momenteel nog dringend op zoek naar een man met onderstaand signalement:

– 25 tot 30 jaar oud
– Zuid-Europees uiterlijk
– Ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur.
– Donker trainingspak, petje en haar.

Onderzoek

De recherche is momenteel bezig met een grootschalig onderzoek op de plek van het incident, Om te kunnen kijken wat er zich precies heeft afgespeeld. Het plaats delict is afgezet tot het onderzoek is afgerond.

Door: Wesley Bos – GroningsNieuws

 

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl