Twee auto’s zwaar beschadigd na brand

GRONINGEN – Twee auto’s zijn in de nacht van maandag op dinsdag mogelijk in brand gestoken. De autobranden vonden plaats aan de F.D.Rooseveltstraat in de Groninger wijk Corpus Den Hoorn. Omstreeks 23:00 kwam er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnen van een autobrand. Hierop rukte één tankautospuit uit. Ter plekke aangekomen bleken er echter twee voertuigen in brand te staan. De brandweer startte dan ook vrijwel direct met het blussen van de autobranden. Helaas konden de brandweer lieden niet voorkomen dan de twee voertuigen zwaar beschadigd raakten.

Meerdere getuigen melden even voor de autobranden een groepje jongeren bij de auto’s te hebben gezien. De politie heeft hierop nog een zoekactie gestart , maar zonder resultaat.

De recherche zal onderzoek doen naar de oorzaak van de autobranden en naar eventuele sporen.

 

Foto’s: Rick Ten Cate & GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl