Automobilist raakt macht over het stuur kwijt en eindigt tegen boom

GRONINGEN – De bestuurder van een auto is maandagavond gewond geraakt na dat deze tegen een boom opreed. Het ongeval vond plaats op de Noodweg in Groningen. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg. Als gevolg hiervan reed de automobilist via de berm tegen een boom. Politie , brandweer en ambulancedienst rukten uit naar de aanrijding. Ter plaatse bij het incident bleek de hulp van de brandweer niet noodzakelijk. Zij konden na de nodige han en span diensten terug naar de kazerne. Ook een traumahelikopter welk was opgeroepen werd gecanceld. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het UMCG gebracht. Agenten van Team Verkeer Noord Nederland zette het ongeval op papier.

 

Foto’s: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl