Gewonde bij woningbrand aan Jan Hissink Jansenstraat

Groningen – Bij een brand in een woning aan de Jan Hissink Jansenstraat in de stad Groningen zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee gewonden gevallen. Een kat en de bewoner raakte gewond bij de brand. Rond 23:30 uur kregen de hulpdiensten de melding van de brand in de woning. Hierop rukten politie , brandweer en ambulancedienst uit. Ter plaatse bleek de bewoner van de woning nog in het brandende pand aanwezig te zijn. De brandweer ging hierop het pand binnen om het slachtoffer uit de woning te halen. Het slachtoffer is na het halen uit de woning direct overgedragen aan de ambulancedienst. Zij hebben het slachtoffer na stabilisatie ter plaatse , met spoed overgebracht naar het brandwondencentrum. De kat van het slachtoffer is eveneens gewond afgevoerd , over de aard van de verwondingen is niks bekend. De woning is door de brand zwaar beschadigd geraakt.

 

Foto’s: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl