Fietsster gewond na aanrijding met motorscooter

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk op de Boteringesingel is zaterdagmiddag een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde rond het middaguur ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Ebbingestraat. Een motorbestuurder en een fietsster reden beide in de richting van de Ebbingestraat. Door nog onbekende oorzaak maakte de fietser ineens een zwieper naar links waardoor de motorbestuurder moest remmen. Bij het remmen schoot de motor door waardoor een aanrijding onontkoombaar was. Het slachtoffer is na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Daarvoor heeft men onder andere gesproken met verschillende getuigen.

 

Door: Raymond Bos – groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl