Hulpdiensten rukken uit voor ”brand” in fabriekshal

GRONINGEN – De Groninger brandweer rukte in de nacht van zaterdag op zondag uit voor een brand in een fabriekshal aan de Olsoweg in Groningen. Tweetal beveiligers zagen een grote hoeveelheid rook vanaf het dak over het terrein van het bedrijf trekken. Zei vertrouwende dit niet en belden 112. Hierop rukte de Groninger brandweer uit met een hoogwerker en een tankautospuit. Ter plaatse aangekomen werd de hoogwerker gepositioneerd in de nabijheid van het pand , en maakte brandweerlieden , welk beneden bij het pand stonden , zich klaar voor hun inzet. Al tijdens het benaderen van het pand middels de hoogwerker werd het duidelijk dat de rook afkomstig was van de schoorsteen van de fabriekshal. Hierop pakte de brandweer dan ook weer , en gingen zij weer terug naar de kazerne.

 

Door: Raymond Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl