Brandweer rukt uit voor brand in flatgebouw

GRONINGEN – In de Titaniumflat aan de Platinalaan in de wijk Vinkhizen heeft zaterdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De melding van een woningbrand kwam rond 20.20 uur binnen op de meldkamer in Drachten. Behalve een bluswagen en een hoogwerker van de Groninger brandweer rukte ook een politiewagen uit. Politieagenten waren als eerste ter plaatse en constateerden dat de brand woedde op de begane grond. In de woning en de gang stond enige rook. Al snel bleek dat dit veroorzaakt werd door een vlam in de pan. Deze brand kon snel bedwongen worden.

Brandweerlieden hebben een nacontrole gedaan. Nadat het pand geventileerd was is de woning weer vrijgegeven. Hoe groot de schade is, is onbekend. Bij de brand hoefde niemand geëvacueerd te worden.

 

Door: Raymond Bos / GroningsNieuws (Tekst R.Ten Cate)

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl