Politie onderzoekt verdachte brand bij woning aan Marmerstraat (video)

GRONINGEN – In een woning aan de Marmerstraat in de wijk Vinkhuizen heeft donderdagavond , 21 februari , korte tijd brand gewoed. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Rond 20.50 uur kreeg de brandweer de melding van een woningbrand. Daarop is de brandweer uitgerukt met een bluswagen en een hoogwerker. Bij aankomst bleek er brand te woeden achter de voordeur. De brandweer zette één straal hogedruk in om deze vuurhaard onder controle te krijgen. Al snel kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Door de brand is er in de woning rook komen te staan. Dit werd met een ventilator uit het pand verdreven. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Politieagenten zijn direct na het sein ‘brand meester’ een politieonderzoek gestart. Hierbij gingen agenten van huis tot huis om informatie te verzamelen. In de woning zelf wordt door de technische recherche sporenonderzoek verricht.

 

Door: Raymond Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl