Terugblik op jaar 2018 ”Druk en chaotisch”

31 December 2018 , de laatste dag van het jaar. De  dag dat iedereen ”terug kijkt” op het jaar 2018. Zo ook ”Wij” , Groningsnieuws.nl.In 2018 stonden er 24 uur per dag , 7 dagen per week een team klaar om verslag te doen van dat ene nieuws wat actueel of zelfs breakingnews was. Van de zeer grote brand in Hoogezand , tot de schietpartij aan de Pleiadenlaan in Groningen. Groningsnieuws.nl was er bij om er verslag van te doen.

We blikken dan ook terug op een druk , en chaotisch jaar.

 

Onze beeldredactie maakt een selectie van de meest gelezen artikelen (Thans foto’s er van)

 

Namens het gehele team van Groningsnieuws.nl wensen wij u een fijne jaarwisseling en een goed 2019 toe.

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl