Scholier neergestoken aan Van Iddekingeweg

GRONINGEN – In de buurt van een school aan de Van Iddekingeweg heeft woensdag aan het einde van de ochtend een steekincident plaatsgevonden. Daarbij is een persoon licht gewond geraakt. “Het geweldsincident vond plaats op de hoek van de Van Iddekingeweg met de Vondellaan”, laat een politiewoordvoerder weten. “We spreken van een geweldsincident omdat het nog maar kortgeleden heeft plaatsgevonden en wij nog niet alle informatie hebben. Bij het incident is één persoon lichtgewond geraakt. Dit slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Deze gaat later vandaag aangifte doen.”

De politie kon korte tijd later een verdachte aanhouden. Zowel verdachte als slachtoffer zouden scholier zijn van het Montessori Vaklyceum.. Over de aanleiding voor het incident is nog niets bekend.

 

Foto’s: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws (TEKST: OOGTV)
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl