Auto raakt te water bij N360 nabij Garmewolde

GARMEWOLDE – Op de Rijksweg (N360) bij Garmerwolde is zondagavond een auto het Damsterdiep in gereden. Het ongeluk gebeurde rond 21.00 uur tussen Garmerwolde en Ten Boer. Naar alle waarschijnlijkheid verloor de bestuurder de macht over het stuur waardoor de auto in het Damsterdiep terecht kwam. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit. De brandweer van Ten Boer kreeg assistentie van de duikers en de hulpverleningswagen uit de stad. Ook kwamen twee ambulances ter plaatse. De politie zette de weg af zodat de hulpverleners hun werk konden doen. Volgens omstanders zaten er drie personen in de auto. Eén van hen raakte gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. De politie doet onderzoek naar de toedracht

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl