12-Jarige voetgangster geschept op zebrapad

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk woensdagochtend op de Hereweg is een 12-jarige scholiere gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond de klok van 11.00 uur. Door nog onbekende oorzaak werd het meisje dat bij een zebrapad over wilde steken geschept door een auto. Hulpverleningsdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team waren snel ter plaatse. Nadat ze de tiener gestabiliseerd hadden is deze met onbekende verwondingen met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op de locatie van het incident direct begonnen met een onderzoek. Vanwege dit onderzoek was de weg tot het middaguur afgesloten. De auto mocht vanwege het ongeluk en het politieonderzoek niet verder rijden. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl