Politie schiet man neer in centrum van Groningen

GRONINGEN – De politie heeft woensdagochtend rond 10.15 uur in een woning aan de Tussen Beide Markten geschoten op een man. Hij is daarbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De 44-jarige bewoner was legaal in het bezit van een vuurwapen. Agenten hadden echter de opdracht om het wapen in te nemen omdat hij kortgeleden betrokken was bij een ruzie. Hij zou ook zijn vriendin met het wapen bedreigd hebben, aldus getuigen. In de woning ontstond een situatie waarbij de agenten zich genoodzaakt voelden om te schieten.

De recherche is bezig met een onderzoek naar de toedracht van het incident.

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl