Fietser zwaar gewond na botsing tegen vrachtwagentrailer (video)

GRONINGEN – Een fietser is in de nacht van dinsdag op woensdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeluk in het Noorderplantsoen. Het ongeluk gebeurde even na middernacht op de Leliesingel. Door nog onbekende oorzaak kwam een fietser in botsing met een kar van het Noorderzon Festival. De kar stond langs de weg geparkeerd vanwege de afbraak werkzaamheden van het festival. De fietser kwam na de botsing op de grond terecht. Hulpverleners waren snel ter plaatse. Zij zijn een half uur bezig geweest om het slachtoffer te stabiliseren.

De man is daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl