Rommel op N370 na verliezen van lading

GRONINGEN – Een vrachtwagen geladen met natuursteen is dinsdagmiddag een flink deel van zijn lading verloren op de N370 bij de Reitdiephaven. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond de klok van 15.00 uur. De vrachtwagenchauffeur wilde vanaf de noordelijke ringweg de N370 richting de ring west opdraaien. In de bocht bij de Reidtiephaven ging het door nog onbekende oorzaak mis. De lading begon te schuiven en het natuursteen kwam op het asfalt terecht.

Rijkswaterstaat was snel ter plaatse om de weg af te zetten. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Het natuursteen raakte dusdanig beschadigd dat dit als verloren moet worden beschouwd.

 

Foto’s: W.Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws