Snackbar medewerker gewond na overval

GRONINGEN – Een snackbar aan de Dirk Huizingastraat is donderdagavond overvallen. Bij de overval is een medewerker van de snackbar gewond geraakt. “De overval vond plaats rond 23.30 uur””, vertelt politiewoordvoerder Paul Heidanus. “Twee overvallers kwamen de zaak binnen, eisten geld en bedreigden een personeelslid. Hierbij kreeg de man een klap op zijn hoofd en raakte gewond. Na het wegnemen van geld vluchtten de daders de zaak uit.”

De politie is direct een zoektocht naar de daders gestart. “De daders hadden een donkere huidskleur en zij waren beiden gekleed in donkere kleding. Het is onbekend via welke weg zij zijn weggerend.” Het personeelslid is door medewerkers van een ambulance onderzocht en daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De directe omgeving van de snackbar is afgezet, de forensische opsporing komt ter plaatse om onderzoek te doen.

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws