Fiets op het spoor gegooid nabij station Winschoten

WINSCHOTEN – Een trein is zaterdagnacht over een fiets gereden, die bij Winschoten op het spoor was gegooid. De fiets kwam klem te zitten, de trein kon daardoor niet meer verder rijden. De Arriva-trein was tijdens de aanrijding onderweg naar Bad Nieuweschans en had net station Winschoten verlaten. De brandweer heeft de verwrongen fiets onder de trein vandaan gehaald. Ongeveer vijftien reizigers zaten tijdens het ongeluk in de trein. Ze zijn met een bus naar hun eindbestemming gebracht.

Het is onbekend wie de fiets op het spoor heeft gelegd en van wie die fiets was. ProRail laat weten aangifte te gaan doen.

 

Foto’s: D.lindeman / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl