Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning (video)

GRONINGEN – Een arrestatieteam van de politie is woensdagavond in actie gekomen aan de Siebold Sissinghlaan in de wijk De Hunze.  Rond 21.30 uur rukten politieagenten uit naar de wijk. In een tuin van één van de woningen zou een verwarde man staan. Hij zou de agenten ook bedreigd hebben. Vanwege de situatie werden ook een ambulance en een arrestatieteam gestuurd. Volgens omstanders zou de man na de bedreiging zichzelf hebben opgesloten in de woning. Onderhandelaars van de politie kwamen ter plaatse en probeerden in contact te komen met de man.

Omstanders meldden rond 23.00 uur dat de situatie onder controle is. Agenten hebben de man overmeesterd, die daarna in een politiebusje is overgebracht naar een politiebureau.

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Video: P.Wind / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws