Twee zwaar gewonden bij ernstig ongeval op Hereweg

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk op de Hereweg zaterdagmiddag heeft een brommerrijder een voetganger aangereden. Beiden raakten zwaargewond. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afslag met de Vechtstraat. “Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Marian van Ark van de politie. “Duidelijk is wel dat een brommerrijder een voetganger heeft aangereden. Bij het ongeluk kwamen beide slachtoffers op de grond terecht.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Behalve twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse om de slachtoffers te stabiliseren waarna ze naar het ziekenhuis zijn overgebracht. “Voor zover mij bekend is zijn beide slachtoffers zwaargewond geraakt.”

Vanwege het ongeluk was de weg afgesloten. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl