Vrachtwagen ramt auto op Emmaviaduct

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk donderdagavond op het Emmaviaduct is een vrachtwagen op een personenauto gebotst. Het ongeluk gebeurde in het begin van de avond. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend, maar naar alle waarschijnlijkheid wilde de bestuurder van de personenauto van rijbaan wisselen waarbij de vrachtwachten over het hoofd werd gezien of de snelheid verkeerd werd ingeschat. Een botsing was hierdoor het gevolg. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om één van de rijbanen af te sluiten. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto weggesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl