Brandweer forceert voordeur wegens brand

GRONINGEN – De brandweer in Groningen is zaterdagavond opgeroepen voor een woningbrand aan de Moesstraat in Groningen. Buurtbewoners hoorden vanaf een dakterras dat de rookmelder af ging en zagen een pannetje op het vuur, gecombineerd met rookontwikkeling. Aanbellen bij de betreffende woning leverde geen reactie op, waarna de brandweer werd opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer ging in de woning een rookmelder af. De brandweer heeft de deur geforceerd om de woning binnen te komen. Even later kwam de bewoner aangelopen. De brandweer heeft de woning geventileerd en een gesprek met de bewoner gevoerd. Hierna kon de brandweer terug naar de kazerne.

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws

Misschien wilt u dit ook lezen?