Automobilist rijdt fietsster aan en vlucht

GRONINGEN – Een automobilist is dinsdagochtend na een aanrijding met een fietsster gevlucht.De aanrijding vond plaatst op de Moesstraat in Groningen. Door een onbekende oorzaak kwamen de fietsster en automobilist met elkaar in botsing. De fietsster raakte hierbij gewond. Politie en ambulancedienst gingen ter plaatse bij de melding van het ongeval. De fietsster is ter plaatse na gekeken maar hoefde niet mee naar het UMCG.

Automobilist gevlucht

Direct na de aanrijding sloeg de automobilist op de vlucht , in plaats van hulp in te schakelen. Tijdens het verlaten van het plaats van het ongeval vergat de automobilist zijn kenteken. Deze heeft de politie in beslag genomen om zo de eventuele dader op te sporen.

Bent u of kent u de bestuurder van de auto? Of was u getuigen van het ongeval? Neem dan contact op met de politie: 09008844

 

Foto’s: Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie GroningsNieuws
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl