Voetgangers raken gewond na aanrijding met scooterrijder

GRONINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een scooterrijder aangehouden na een aanrijding met twee voetgangers. Het ongeval vond plaats aan de Oude Ebbingestraat in Groningen. Door een onbekende oorzaak reed de scooterrijder de twee voetgangers aan. Diverse omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden 112. In afwachting van de twee ambulance’s hebben de omstanders zich ontfermt over de slachtoffers. Bij aankomst van de ambulance’s werd de zorg over genomen door de artsen van de ambulancedienst. Zij hebben na de eerste zorg ter plaatse , de twee gewonden over gebracht naar het UMCG. De bestuurder van de scooter is na het ongeval aangehouden. Ook heeft de politie zijn scooter in beslag genomen en meegenomen naar het politiebureau. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) deed onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Redactie Groningsnieuws.nl
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl