Slachtoffer van steekpartij verkeert buiten levensgevaar

GRONINGEN – De 43-jarige man uit de stad die zaterdagavond zwaargewond raakte bij de steekpartij in Vinkhuizen is buiten levensgevaar. Dat meldt de politie. Het steekincident vond zaterdagavond plaats in een woning aan de Granietstraat. Het slachtoffer ging er vervolgens op de fiets vandoor en zakte uiteindelijk op de Platinalaan in elkaar. “Het slachtoffer heeft daar medische behandeling gekregen en is overgebracht naar het ziekenhuis”, vertelt Grietje Hartstra van de politie. “Hij is inmiddels buiten levensgevaar maar verblijft nog wel in het ziekenhuis.”

In de woning aan de Granietstraat konden dezelfde avond twee verdachten aangehouden worden. Het gaat om een 42-jarige en een 45-jarige man. “De eigenaar van de woning zit nog vast en wordt verhoord, de andere man is vrijgelaten maar hij wordt nog wel verdacht.” Over de aanleiding van het steekincident is nog niets bekend.

 

Foto’s: A v/d Berg / Groningsnieuws.nl

Geschreven door: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl (Bron OOGTV)
error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl