Vechtpartij in centrum Groningen; meerdere gewonden en aanhoudingen

GRONINGEN – Bij een grote vechtpartij aan de Pelsterstraat in de stad zijn meerdere gewonden gevallen. Ook werden er een aantal aanhoudingen verricht.Rond de klok van 09:00 uur werd de meldkamer gecontacteerd met de mededeling dat er een vechtpartij was met ongeveer zes personen. Dit speelde zich aan de Pelsterstraat in het centrum van Groningen af. De politie ging hier op af met grote spoed.

Op eens staat de straat vol”

Een ooggetuige , welk liever anoniem wilt blijven , vertelde ons het volgende: Nadat de eerste wagen de straat in reed volgden er meerdere ambulances en nog meer politie. Vlot daarna volgden de linten aldus de getuige.

In eerste instantie werd er bij aankomst medische zorg verleend aan de gewonde personen. Zij zijn na de eerste medische zorg ter plaatse overgebracht naar het UMCG. Naast de gewonden hield de politie een onbekend aantal verdachten aan.

De politie tast verder nog in het duister over de reden voor de vechtpartij.

 

Foto’s: R.Bos & W.Bos / Groningsnieuws.nl & Foto van getuige.

Geschreven door: Redactie Groningsnieuws.nl