Auto raakt te water aan Turfsingel

GRONINGEN – Bij een ongeluk maandagavond op de Turfsingel is een personenwagen het water ingereden. Daarbij twee mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur ter hoogte van tankstation Gulf. “De bestuurder van een blauwe Golf was aan het inparkeren”, vertelt een getuige. “Dat ging mis waarbij de auto te water raakte.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Op dat moment waren de twee inzittenden van het voertuig door omstanders al op de wal geholpen. Hulpverleners hebben zich over de twee ontfermd waarna ze met een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Over hun toestand, en welk letsel ze hebben opgelopen, is niets bekend.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld. De auto is tottaal loss verklaard.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl