Verdachte verstopt zich na achtervolging door Zeeheldenbuurt

GRONINGEN – De politie heeft zaterdag een persoon aangehouden nadat hij gevlucht was voor de politie.De politie reed op de Eeldersingel , waar zij een voertuig tegen kwamen welk als gestolen gesignaleerd stond. De politie gaf hierop een stop-teken aan de automobilist. De automobilist gaf hier geen gehoor aan en sloeg op de vlucht. Na een korte maar hevige achtervolging reed de automobilist zichzelf klem op de Heemskerckstraat kruising Jan Van Galenstraat. Echter gaf de verdachte zich niet zomaar over en ging er rennend vandoor. De verdachte probeerde zich hierna , te vergeefs , te verstoppen in een tuin van één van de woning , maar werd hier al snel gevonden. De politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij zal worden verhoort.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl