Laptop , tas en skateboard uit vijver gehaald aan Linnaeusplein

GRONINGEN – De politie heeft zondagmiddag in samenwerking met de brandweer een laptop , tas en een skateboard uit een vijver gehaald aan het Linnaeusplein.De politie werd gebeld door een voorbijganger , welk de spullen zag drijven. De politie kwam samen met de brandweer ter plaatse en troffen daadwerkelijk de spullen aan in de vijver. De duikers van de brandweer gingen hierop het water in om de spullen uit het water te halen. De brandweer heeft de spullen vervolgens overgedragen aan de politie. Zij zullen onderzoek doen naar de herkomst van de spullen.

Herkent u uw laptop of uw skateboard? Dan kunt u contact opnemen met de politie via: 09008844

 

Door: W.Bos , P.Wind , R.Bos / Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl