NS past dienstregeling aan wegens storm

GRONINGEN – De NS rijdt donderdag een aangepaste dienstregeling. Het bedrijf doet dit vanwege de verwachte storm. “We nemen het zekere voor het onzekere”, zegt een woordvoerder van het spoorbedrijf. De aangepaste dienstregeling betekent dat verschillende treinen niet zullen rijden. “De precieze consequenties kunnen we nu nog niet mededelen. We verwerken op dit moment de aanpassingen in onze reisplanner. Zodra dit klaar is zullen we dit via onze communicatiekanalen melden.”

Vanwege de storm heeft het KNMI voor een groot gebied in Nederland opgeschaald naar ‘code oranje’. De noordelijke provincies krijgen ‘code geel’ omdat het Instituut verwacht dat de storm vooral over het midden en zuiden van het land gaat trekken.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl & Tekst OOGTV