Van Der Valk Hoogkerk haalt 3 awards binnen

GRONINGEN / HOOGKERK – Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is nauwelijks een jaar geopend, maar sleept maar liefst 3 awards in de wacht. Het hotel is niet alleen verkozen tot de nummer 2 van Nederland, maar heeft ook de awards ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Hotel van Groningen’ in ontvangst mogen nemen. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk heeft vorig jaar zijn deuren geopend en met succes! Het hotel is namelijk niet alleen verkozen tot de nummer 2 van Nederland, maar heeft ook de awards ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Hotel van Groningen’ in de wacht gesleept. Gasten waren vol lof over het hotel. De goede service, ligging en de netheid van het hotel worden vooral geprezen. “Het personeel was erg vriendelijk, vooral in het restaurant waar we ook lekker hebben gegeten, de bedden lagen ook heerlijk”, schreef een van de hotelgasten. “Alles was positief: mooie kamer, rustig, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, super gelegen en de bus dichtbij waardoor we makkelijk de stad in konden”, aldus een andere hotelgast.

Ruim 2.000 hotels

De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben 40.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews geven zij scores aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Award

Dit jaar is de 4e keer dat Hotels.nl de awards uitreikt. Ieder jaar wordt dit gedaan op basis van de reviewscores van het voorgaande jaar. De prijs voor het beste hotel van Nederland bestaat uit een handgemaakt beeld met het karakteristieke roze bedje. In de komende weken worden er in totaal 39 awards uitgereikt. De uitslag van de awards blijft altijd tot op het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de award winnende hotels te komen en hen persoonlijk te feliciteren.

Door: Redactie Groningsnieuws.nl & Persbericht