Auto raakt van de weg en komt in vijver terecht

ZUIDHORN – Een automobilist is maandag begin van de middag in een vijver beland.Dit gebeurde langs de Fanerweg , N980 in Zuidhorn. Door een onbekende oorzaak verloor de bestuurder van de auto het macht over het stuur. Als gevolg hiervan kwam hij (of zij) in de vijver terecht. Omstanders wisten de inzittende(n) uit de auto te halen. Zij alarmeerden tevens de hulpdiensten. Hierop rukte de hulpdiensten met meerdere voertuigen uit. Politie , brandweer en drie ambulance’s gingen ter plaatse bij de te water geraakte auto. De inzittende(n) van de auto zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto uit het water gehaald waarna deze is afgesleept.

 

Door: Raymond Bos & Wesley Bos / Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl