Storm laat spoor van schade achter

GRONINGEN – De storm die vandaag over de provincie Groningen trok heeft een spoor van schade’s achtergelaten.Vanaf vanochtend werd er een code ”geel” afgegeven voor de harde wind in de provincie Groningen. De wind kon hierbij snelheden bereiken van 120 kilometer per uur. Er werd dan ook afgeraden om met lege aanhangers en/of combinatie’s te rijden.

Scherm knapt kapot

Aan het Kwinkeplein in Groningen knapte door de harde wind een zonnescherm kapot. De Groninger brandweer werd hiervoor ter plaatse geroepen. Zij hebben door middel van een hoogwerker het loshangende scherm verwijderd. Na het verwijderen van het scherm was het gevaar geweken.

Auto zwaar beschadigd door boom

Ook kwam een auto niet ongeschonden uit de storm. De auto stond geparkeerd aan het Nassauplein toen hier een dikke tak op waaide. De auto liep hierdoor forse schade op. De zwaar beschadigde auto is door een berger meegenomen.

 

Door: Wesley Bos / Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl