Code rood in Nederland; dagelijks leven ligt bijna stil

GRONINGEN – Sinds vandaag , maandag 11 december 2017 , geld er ook voor Groningen code rood.Eerder vandaag kregen de overige provincie’s al code rood. Aan het einde van de middag werd er dan ook in Groningen code rood afgegeven. Daarmee komen vele dingen in het dagelijks stil te liggen zoals; werk , school en openbaar vervoer.

Grote kans op gladheid

Er is grote kans op gladheid en wie de weg niet op hoeft wordt aangeraden thuis te blijven, omdat de risico’s groot zijn. Het blijft de hele avond en mogelijk een deel van de nacht nog sneeuwen. Vanaf morgenochtend gaat het dooien, maar het kan eerst nog glad zijn.

Busvervoer stopt

Busvervoerder Qbuzz stopt na 19.00 uur met rijden in verband met de sneeuw. Volgens een woordvoerder is het onverantwoord de weg nog op te gaan. Het komende uur bouwt het vervoersbedrijf de dienstregeling af. Het doet zijn best om zoveel mogelijk mensen nog thuis te krijgen.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl