Auto vast tegen lijnbus; brandweer rukt uit

GRONINGEN – De brandweer van Bedum moest maandagavond uitrukken naar de Zernikelaan in de stad Groningen.Door een onbekende oorzaak was een personenauto vast komen te zitten tegen de lijnbus. Gezien het feit dat het voertuig niet kwam werd de brandweer ingeschakeld. Echter was de brandweer van de stad Groningen uit gerukt en werd de brandweer van Bedum ter plaatse gevraagd. De Bedumer brandweer kwam met prioriteit 1 (Zwaailicht en sirene) ter plaatse. De brandweer maakte direct bij aankomst een ”plan van aanpak”. Besloten werd dat berger Poort de auto rustig los moest trekken. Dit gebeurde dan ook. De brandweer kon na een half uur terug naar hun post. De auto kon , met enige schade , zijn weg vervolgen.

 

Door: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl