Komende dagen kans op gladheid

GRONINGEN – Donderdag een bewolkte dag met eerst nog mist. We krijgen te maken met een paar buien die vanuit het noordwesten over de provincie trekken. Hierbij is kans op hagel of natte sneeuw. De zon krijgen we niet of nauwelijks te zien. Met een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot noordwest, wordt het 5 graden.

In de avond en nacht kan de mist zich weer uitbreiden. Verder temperaturen rond het vriespunt, waardoor het glad kan worden.

Vooruitzichten
Vrijdag meest droog en in de loop van de dag probeert de zon door de bewolking heen te komen. Met een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordoosten wordt het 4 graden. In de nacht 2 of 3 graden vorst en kans op mist. Kans op gladheid.

Zaterdag blijft het na de mist bewolkt. Later volgt enige regen. Het wordt 3 tot 5 graden met een matige naar zuid tot zuidwest draaiende wind. In de avond en nacht wat regen en een minimum van 1 tot 3 graden.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl