man gewond bij steekpartij in centrum Groningen

SONY DSC

Groningen – Een man ( wiens leeftijd en woonplaats onbekend is , is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van Groningen.

De politie werd rond 1 uur gebeld door een cafetaria aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat dat er een gewonde man binnen was komen lopen. Agenten zagen op straat een hevig bloedende man die in zijn bovenlichaam bleek te zijn gestoken. Hij werd in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en daar opgenomen. De toestand van het slachtoffer, een 37-jarige inwoner van Groningen, is stabiel.

Een bloedspoor leidde vanaf de Oude Kijk in ’t Jatstraat naar de Muurstraat. De politie vermoedt dan ook dat de man daar is gestoken. Getuigen of mensen die over informatie beschikken worden gevraagd contact met de politie op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844 of via het Meldformulier op Politie.nl.

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl