twee gewonden bij aanrijding N34

SONY DSC

Anloo – Bij een aanrijding op de N34 ter hoogte van Anloo waren woensdagmiddag twee auto betrokken. Twee personen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 43-jarige man uit Assen reed met een bestelbus met daarachter een aanhangwagen in de richting van Gieten. De aanhangwagen was o.a. beladen met houten balken. Volgens getuigen begon de auto met aanhanger plotseling te slingeren. De aanhanger schaarde en kwam op de andere weghelft. Een tegemoetkomende auto botste tegen de zijkant van de aanhanger.

Deze auto werd bestuurd door een 72-jarige inwoner van Stadskanaal. Bij hem in de auto zaten verder zijn 72-jarige echtgenote, hun 45-jarige dochter en een kleinkind. De beide vrouwen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Verder raakte niemand gewond.

I.v.m. de afhandeling van het ongeval was de N34 enige tijd afgesloten

 

| politie.nl |

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl