68 jarige aangehouden na vechtpartij in Lewenborg

autobrand schuitendiep 065

Groningen – Een 68-jarige inwoner van de wijk Lewenborg in Groningen werd vrijdagavond door de politie aangehouden nadat hij zijn 35-jarige buurvrouw in het gezicht zou hebben gestompt.

Tussen de twee buren zou zich eerder de middag al een conflict hebben afgespeeld. De vrouw meldde zich later samen met haar echtgenoot en een andere buurman bij de woning van de 68-jarige. Tijdens dat gesprek escaleerde de situatie opnieuw waarbij de 68-jarige de vrouw een kaakslag zou hebben gegeven. De man werd enige tijd later door de politie aangehouden. Hij verklaarde een tik te hebben gegeven omdat hij werd bedreigd. De man is na het opmaken van een proces-verbaal weer op vrije voeten gesteld

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl