automobilist overleden na ongeval met trein

wpid-20141014_122741.jpg

Winsum – Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Eemsmond is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

De man reed met zijn auto met aanhanger over de onbewaakte spoorwegovergang op de Voslaan in Winsum. Hij is daar geraakt door de passerende trein, waardoor de man met zijn auto in het water terecht kwam. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In de trein zaten ruim 40 passagiers. Eén van hen liep lichte verwondingen op. Aan alle passagiers wordt slachtofferhulp aangeboden. De treinreizigers zijn per bus naar het station gebracht. In de aanhanger werden kalveren vervoerd. Enkele kalveren hebben de aanrijding niet overleefd en enkele zijn licht gewond geraakt. Het merendeel van de kalveren bleef ongedeerd en is overgebracht naar een boerderij.

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |