lichaam gevonden na brandmelding in woning Granietstraat

SONY DSCGroningen – Na een brandmelding in een woning aan de Granietstraat vonden agenten vrijdagmiddag het lichaam van een vrouw.Tegen het eind van de middag kregen brandweer en politie de melding van een brandgerucht in een woning aan de Granietstraat in de stad Groningen. Ter plaatse kwam er rook uit de woning. Hierop werd de voordeur geforceerd. Achter de voordeur troffen agenten het levenloze lichaam aan van de bewoonster van de woning.

Onderzoek

Nadat de brandweer het brandje had geblust is de politie begonnen met sporen en een buurt onderzoek. Over de oorzaak van de brand is niks bekend. Een misdrijf is uitgeloten. Vermoedelijk is de bewoonster omgekomen door te veel in ademen van rook.

 

| Foto’s: Frank Diephuis , Raymond Bos – Groningnieuws.nl |