Auto raakt te water aan de Tjardaweg (video)

image
Groningen – Bij de Tjardaweg aan de noordkant van de stad is rond elf uur een auto te water geraakt.

De man zat in een auto die even daarvoor op de Tjardaweg door nog onbekende oorzaak van de weg was geraakt en het water was ingereden. Het slachtoffer werd in kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het UMCG. De duikers van de brandweer hebben nog gezocht naar mogelijk andere slachtoffers. Maar in het water werd niemand meer door hen aangetroffen. Vanwege de zoekactie werd het scheepvaartverkeer tijdelijk stilgelegd.

Onderzoek

De politie probeert de identiteit van de man te achterhalen. Tevens is een onderzoek gestart om de oorzaak van dit ongeval te achterhalen. Daarbij wordt specifiek een oproep gedaan naar twee fietsers die getuige waren toen de auto het water inreed

De politie komt graag met getuigen in contact. Ze kunnen daarvoor bellen met 0900-8844. 

 

| Foto’s: FocusGroningen |