crash met auto kost één persoon het leven en één zwaar gewonde (video)

1Groningen – Bij een crash met een auto kwam zondagmorgen een onbekend persoon om het leven. Ook raakte één persoon zwaar gewond.

Rond tien over half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd. De bijrijder is door de brandweer en het ambulancepersoneel auto de gehaald. Voor de bestuurder kwam de hulp helaas te laat en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Na de crash was de straat geruime tijd afgezet om uitgebreid sporen onderzoek te doen naar de precieze toedracht van het ongeval. Rond 10:00 was de straat weer vrij gegeven voor het verkeer. De game mania en de tedi ( naastgelegen winkel ) zijn enige tijd gesloten.

 

| Foto’s: Martin Nuver – 112Groningen.nl | Video: Martin Nuver – 112groningen.nl |

| Foto’s: Robert Van Der Veen , Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |