Wielrenner heeft engel op schouder bij aanrijding met lijnbus

SONY DSC

Groningen – Bij een kleine aanrijding  op de Sint Waalburgstraat is dinsdagmiddag een wielrenner aan de dood ontsnapt. 

De man was aan het rijden op de wielrenfiets toen hij rond 17:55 uur ten val kwam met zijn fiets. De man belandde onder de bus , maar door de snelle reactievermogens van zowel de wielrenner als de buschauffeur kon een zware aanrijding worden voorkomen. De brandweer was in eerste instantie ingeschakeld voor schermen omdat de man onder de bus lag. Maar toen de man onder de bus vandaan kroop met de schrik , werd de brandweer afgelast. Een ambulance kwam ter plaatse om de man te controleren , maar hij hoefde niet mee. Hij had enkel een klein schaafwondje en een grote schrikreactie.

 

| Foto’s : Wesley Bos – Groningsnieuws.nl |