ongeval met twee personenauto’s en vrachtauto op A7 richting Groningen

SONY DSCGroningen / Friesland – Op de A7 ter hoogte van hectometerpaal 172.1 heeft vrijdagavond een ongeval plaats gevonden tussen 2 personen auto’s en een vrachtwagen.De vrachtwagen verloor door nog onbekende oorzaak meerdere onderdelen. Twee personenauto’s die achter de vrachtwagen reden konden net optijd de rondvliegende onderdelen ontwijken. Helaas kwamen beide voertuigen hierdoor wel met elkaar in botsing. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. Het bleef tot de rommel op het wegdek en de blikschade aan de voertuigen. De politie sloot één rijbaan af. Alle voertuigen werden geborgen door een bergingsbedrijf uit Friesland.

 

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl