tractor met aanhangwagen het Winschoterdiep in

SAM_0179

 

Groningen – Een tractor met aanhangwagen is dinsdagmiddag het Winschoterdiep in gegleden.De bestuurder van de tractor wou de wateraanhanger vullen toen deze plots weggleed. De bestuurder wist optijd het voertuig te verlaten via het openstaande achterraam en alarmeerde zelf de hulpdiensten. De politie kwam dan ook snel ter plaatse en de inzet van ambulance en brandweer werd dan ook gecanceld. Duikbedrijf DTS ( Diving Technology Solution ) uit Grijpskerk heeft in samenwerking met Poort Hoogkerk de aanhangwagen en de tractor geborgen. Na anderhalf uur zat de klus voor iedereen er op.

Zie de beel ook op RTVNoord , Oogtv 

 

| Foto’s: Brian Smit , Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl