Lichaam gevonden in kanaal aan Friessestraatweg

GRONINGEN  – In het een kanaal aan de Friessestraatweg in de stad Groningen is vrijdagavond het lichaam van een onbekend persoon aangetroffen. Rondstreek’s 21:15 uur werden de hulpdiensten gebeld over een persoon welk levenloos in het water aan de Friessestraatweg zou drijven. De Politie ging hierop ter plaatse en trof inderdaad het lichaam van een onbekend persoon aan. Direct hierop werd een Plaats Delict (PD) gemaakt. De tactische en technische recherche kwamen ter plaatse en deden onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer. En hoe hij (of zij) in het water terecht heeft kunnen komen. De politie deed ook onderzoek in een nabijgelegen woning. Of dit iets te maken heeft met dit incident is niet bekend. Getuigen die informatie hebben kunnen zich melden via: 09008844

 

Door: Raymond Bos / Groningsnieuws.nl