Dodelijk ongeval op kerstavond: Bestuurder blijft onbekend

GRONINGEN – De politie en het NFI kunnen niet met zekerheid vaststellen wie de auto bestuurde ten tijde van een verkeersongeval aan de Bornholmstraat op 24 december 2016. Daarbij werden de twee inzittenden die voorin het voertuig zaten uit de wagen geslingerd. Dat maakte de politie zaterdag bekend. Het onderzoek is nu afgerond.

Het ongeval aan de Bornholmstraat, dat op kerstavond aan drie jongemannen het leven kostte, is ontstaan door een stuurfout van de bestuurder en door te hard rijden. Dat blijkt uit onderzoek door de politie. Het ongeval ontstond doordat de bestuurder in een bocht de controle over de wagen kwijtraakte. De auto raakte daardoor in een slip en kwam in een sloot terecht.

Slechts één van de vier inzittenden overleefde het ongeval. De slachtoffers kwamen uit Sappemeer en Hoogezand.

 

Door: Redactie Groningsnieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl