jubileumjaar voor motorbeurs Groningen (video)

SONY DSC

Groningen – Vrijdag 16 , zaterdag 17 , en zondag 18 januari word er in de Martiniplaze in de stad Groningen de 20e editie van de motorbeurs gehouden.Op de motorbeurs staan zowel; Nederlander’s , Spanjaarden en Engelsen om hun passie ” te showen ” , met de rest van de motorwereld. Ook is er op de motorbeurs kleding en andere accessoires te verkrijgen. Ook staat de politie Groningen op deze beurs met veiligheid en informatie over veilig motorrijden. Teven liet politie Groningen hun nieuwe aanwinst zien op deze beurs. Volgens Fred ( organisator motorbeurs ) begon het twintig jaar geleden als een grapje en is dus uitgelopen op een heus ( internationaal ) evenement met veel bezoekers. Zover nu bekend is het een druk bezocht evenement.

| Foto’s: Raymond Bos – Groningsnieuws.nl |

| Video: Robert VD Veen – Groningsnieuws.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl