90 auto’s gecontroleerd op de Bornholmstraat

SONY DSC

Groningen – De politie hield donderdag een verkeerscontrole op de Bornholmstraat. In totaal werden er 90 voertuigen, personenauto’s en bedrijfsauto’s tot 3500 kg., eventueel met aanhangwagen, gecontroleerd.Er werd bekeurd voor: aanhangwagen niet voorzien van goed functionerende losbreekreminrichting(5x), niet handsfree bellen(5x), niet kunnen tonen van rijbewijs(5x), niet dragen gordel(4x), losliggende lading vervoeren op aanhangwagen(3x), gladde band(3x), kentekenplaat niet goed zichtbaar(1x), bestuurder gehinderd door lading(1x), bromfietser niet volgen van bromfietspad(1x) en overbelading van meer dan 25 tot 50 procent.

| Foto’s: Raymond Bos ( archief ) – Groningsnieuws.nl |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl